Aaldering ICT

TelePresence; effectief samenwerken

Ervaar het gemak van videoconferencing

Een gesprek of vergadering houden met collega’s van een andere vestiging? In beeld en geluid? Dat kan met een videoconferentie via Cisco TelePresence. Een gemakkelijke manier om vanuit uw eigen werkomgeving te communiceren met collega’s in een ander kantoorpand.

Kostenbesparing
Cisco TelePresence werkt via het internet. Het is persoonlijk, efficiënt en bereikbaar, maar bovenal ook erg leuk om via video te communiceren. Met dit videoconferentie-systeem bespaart u kosten. Zo verliest u geen tijd meer door een treinvertraging of door in de file te staan. U kunt gewoon in uw kantoor blijven zitten en vanaf uw werkplek of de vergaderzaal contact opnemen met uw afspraak. Dit kan een 1-op-1 gesprek zijn, maar ook een vergadering met meerdere collega’s tegelijk. TelePresence helpt daarnaast ook de CO2-footprint van uw bedrijf te verminderen.

De techniek
Het systeem is technisch zeer geavanceerd, met bijvoorbeeld de Voice Activated Switcher. Deze functie schakelt het beeld automatisch naar de persoon die aan het woord is. U kunt ook documenten, presentaties en uw computerscherm delen met de deelnemers aan het videogesprek. TelePresence kan worden aangesloten op alle videosystemen die uw bedrijf op dit moment al heeft. Met een beweegbare camera is met een klik op de afstandsbediening het beeld te wisselen. De beeld- en geluidskwaliteit is stabiel en betrouwbaar.

Kom ervaren!
Een voorbeeld van een opstelling van Cisco TelePresence kunt u bij ons op kantoor bekijken! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons contactformulier invullen of belt ons op telefoonnummer 088 599 99 99.