Aaldering ICT

Cisco

Over Cisco
Cisco Systems is opgericht in 1984 en was oorspronkelijk gespecialiseerd in routers. Tegenwoordig produceert en verkoopt Cisco een grote variëteit aan netwerkapparatuur voor grote bedrijven en telecombedrijven. In veel gevallen adviseren wij Cisco apparatuur voor uw netwerk. Cisco producten bieden met name oplossingen in de volgende categorieën:

  • Routers
  • IP-telefonieproducten, zoals IP-centrales, VoIP-gateways en IP-telefoons
  • Netwerkbeveiligingsapparatuur
  • Draadloze netwerkproducten

Vandaag de dag zijn netwerken een essentieel onderdeel van onze communicatie. Cisco’s netwerkoplossingen, gebaseerd op het Internet Protocol (IP), vormen de basis voor deze netwerken. De hardware, software en diensten van Cisco worden ingezet om internetoplossingen te creëren die individuen, bedrijven en landen in staat stellen om hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken. De naam Cisco is synoniem geworden met internet. Het is Cisco’s ambitie om de manier te veranderen waarop mensen werken, leven, spelen en leren.

Partner status
Aaldering ICT is Cisco Premier Certified Partner. Wij zijn op de 252hoogte van alle oplossingen die Cisco voor u te bieden heeft, installeren de apparatuur en kunnen u op de juiste manier ondersteunen.

Vorige partner<<