Aaldering ICT

Martijn Willems

Accountmanager Breedband

Sport en IT-branche
Na het behalen van zijn VWO diploma aan het Lorentz College in Arnhem is Martijn Sport & Marketing/Management (SPECO) gaan studeren in Tilburg. Na drie jaar SPECO gestudeerd te hebben, is Martijn overgestapt en heeft hij zijn studie uiteindelijk afgerond met de opleiding Commerciële Economie.

Na zijn studie is Martijn begonnen bij Scholten Awater. “Mijn drive vanuit de sport kwam ook binnen de IT goed van pas. Vanuit mijn traineeship bij Scholten Awater ben ik doorgegroeid van Sales Executive naar Accountmanager voor de samenwerking met andere partijen uit de IT-branche.”

Breedband Arnhem
Martijn was geen onbekende bij Breedband Arnhem voordat hij er kwam werken. “Ik ken Dave en oud-collega Niels van ’t Veer al vanuit het Arnhemse en kende Breedband Arnhem daarom ook al goed. Hiernaast heb ik na 9 jaar bij Scholten Awater bij Data Center Arnhem gewerkt. Hier werkten we al samen met Breedband Arnhem.”

Zijn expertise op het gebied van new business, netwerken en relatiebeheer passen goed bij zijn nieuwe functie. “Breedband Arnhem werkt op een persoonlijke wijze met aandacht voor haar relaties en eigen mensen. Dat is juist echt wat bij mij past!”

Samen met Marike en Matthijs gaat Martijn als Accountmanager Breedband Arnhem en Breedband Nederland nog beter op de kaart zetten. “Ik ben erg enthousiast om van Arnhem de snelste internetstad te maken. Ik hoop onze vele relaties snel te ontmoeten!”

LinkedIn

Vorig teamlid<< Volgend teamlid>>