Aaldering ICT

Over Aaldering ICT

Aaldering ICT is een Systems Integrator voor kleine en middelgrote organisaties. Wij helpen onze klanten uitblinken door het succesvol inzetten van technologie op het gebied van netwerken, automatisering en telecommunicatie. Wij doen dit op een begrijpelijke manier, met passie voor ons vak en met aandacht voor de mensen met wie we samenwerken.
dorien_contact

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Voorbereiding en advies
  • Ontwerp, levering & installatie
  • Beheer
  • Optimalisatie

Geschiedenis

Aaldering ICT is opgericht op 24 augustus 2000. Letterlijk vanuit zijn slaapkamer begon Dave Aaldering het ICT-bedrijf als bijbaan naast zijn werk en studie. In 2005 heeft hij zijn baan opgezegd om fulltime verder te gaan met Aaldering ICT. In 2006 werd de eerste kantoorruimte in Arnhem gehuurd en werden de eerste collega’s aangenomen. In 2008 verhuisde Aaldering ICT naar het WTC Arnhem-Nijmegen boven het NS station Arnhem Centraal. Na een verhuizing in datzelfde kantoorgebouw groeide het team naar acht medewerkers. In oktober 2012 verhuisde het ICT-bedrijf naar Jansbuitensingel 7 en op dit moment bestaat het team van Aaldering ICT uit 12 mensen.

Breedband Arnhem
In 2008 is zusterorganisatie Breedband Arnhem opgericht. Deze 100% Arnhemse internet provider met een eigen glasvezelnetwerk wordt technisch en organisatorisch gerund door het team van Aaldering ICT.

Breedband Nederland
In 2010 is Breedband Nederland opgericht. Deze zusterorganisatie houdt zich bezig met landelijke levering van internet en telecommunicatiediensten. Ook zij kan rekenen op de technische en organisatorische ondersteuning van Aaldering ICT.