Aaldering ICT

Dienstverlening

wat wij voor u doen

Wij geloven dat u zonder uitzondering moet kunnen beschikken over de beste ICT-voorzieningen en dat deze altijd vlekkeloos moeten functioneren. Wij geven u professioneel advies op maat, in begrijpelijke taal. Aaldering ICT helpt uw organisatie uitblinken door het succesvol inzetten van ICT!

In de onderstaande tabel hebben wij onze werkwijze schematisch weergegeven.

cycle_dienstverlening_2015

Voorbereiding en advies
Ter voorbereiding zullen wij eerst uw huidige ICT-omgeving inventariseren. Daarna zullen wij uw wensen en eisen doornemen en maken wij hierna een globaal overzicht van de gewenste situatie.

Ontwerp, levering en installatie
Na de voorbereiding en adviesfase, zullen wij de nieuwe ICT-omgeving voor u ontwerpen. Als de gewenste situatie ontworpen is, zullen wij de componenten leveren en installeren volgens de gemaakte specificatie.

Beheer
Voorkomen is beter dan genezen. Vandaar dat wij bij Aaldering ICT de volledige zorg uit handen nemen. Voor een vast tarief per maand zorgen wij dat uw ICT-omgeving optimaal functioneert.

Optimalisatie
Wij bij Aaldering ICT vinden het van belang dat uw product functioneert zoals u wenst. Daarom her-evalueren wij uw wensen en eisen en passen wij het ontwerp aan indien dat gewenst is om het product zo goed mogelijk te laten werken.

Meer informatie over de dienstverlening
Wilt u graag meer weten over de dienstverlening van Aaldering ICT? Neem dan contact op via 088 599 99 90 of laat een bericht achter via het contactformulier.