Aaldering ICT

Snel en efficiënt werken in de cloud

Vraag het Aaldering ICT

Het gebruik van de Cloud groeit hard en steeds meer bedrijven stappen over. Uit de Cisco Global Cloud Index blijkt dat de Nederlandse internetinfrastructuur goed scoort voor de ondersteuning van Cloudapplicaties en –diensten. Het overzetten van (een deel van) uw bestaande ICT naar de Cloud levert u een kostenverlaging en meer flexibiliteit op. Wanneer stapt u over?

Over de Cloud
De Cloud is een verzameling van allerlei diensten via het internet. U zou het ook ‘onzichtbare IT’ kunnen noemen. Data en documenten worden op een beveiligde externe server opgeslagen in plaats van op eigen servers op uw eigen bedrijfslocatie. Op elk moment van de dag, op elke plek in de wereld kunt u met een internetverbinding toegang krijgen tot de Cloud. Voor een vast bedrag per maand krijgt u betrouwbare toegang tot uw gegevens. 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Voordelen
Met het werken in de Cloud zijn harde schijven en servers niet meer nodig. U heeft genoeg aan een internetverbinding. De Cloud is schaalbaar waardoor er altijd ruimte is voor het veilig opslaan van uw gegevens. Op deze manier raakt u nooit gegevens kwijt. Een kapotte telefoon of laptop? Vervang het apparaat en werk direct weer verder!

Toekomst
‘Bring Your Own Device’ dringt in steeds meer bedrijven door. Dit houdt in dat werknemers met hun eigen apparaten naar het werk komen. Iedere werknemer kan zo productiever werken vanaf elke locatie en op elk apparaat met een internetverbinding. Door de Cloud kunnen allerlei bestandstypen snel gedeeld en bewerkt worden. Hierdoor kunt u sneller en beter samenwerken met andere locaties van uw bedrijf en natuurlijk met andere bedrijven.

Aaldering ICT
Wij kunnen u helpen met het migreren van uw ICT-omgeving naar de Cloud. Vanaf dat moment bent u altijd up-to-date. Neem voor meer informatie contact op met onze Salesafdeling op telefoonnummer 088 – 599 99 99