Aaldering ICT

Compleet inrichten ICT-omgeving

Nieuw computernetwerk voor Onetomarket

Een kantoor inrichten met nieuwe ICT-werkplekken is expertisewerk. Daarom is het erg fijn als je dit vol vertrouwen uit handen kunt geven en een aanspreekpunt hebt voor alles wat met uw ICT-omgeving te maken heeft. Voor Onetomarket zijn wij dit ICT-aanspreekpunt.

Onetomarket is een online marketing bureau dat in december 2012 naar een nieuwe kantoorlocatie is verhuisd. Tijdens de verhuizing heeft Aaldering ICT er voor gezorgd dat de complete ICT-omgeving opnieuw is ingericht, zodat Onetomarket direct in een nieuw kantoor kon verder werken. We hebben werkplekken voor het bedrijf ingericht met computers, schermen en VoIP-telefoons. Ook het computernetwerk is opnieuw ingericht en gekoppeld aan glasvezelinternet en een server in het datacenter. Een ICT-omgeving van A tot Z!

Lasmar van der Waals, COO bij Onetomarket, vertelt dat alles naar wens en volgens plan is gerealiseerd. “De computers en de werkplekopstelling met dubbele beeldschermen werken prettig. Het was erg fijn om het nieuwe kantoor in te kunnen lopen en meteen met de nieuwe apparatuur aan het werk te gaan.”

Aaldering ICT verzorgt voor Onetomarket het beheer en ondersteunt ze bij al hun ICT-gerelateerde vragen. Het marketingbureau maakt daarnaast een overstap naar ‘Google Apps for Business’. “Voor Onetomarket heb ik de Google-cloudomgeving geïnstalleerd,” vertelt Mike Dammer, systems engineer bij Aaldering ICT. “Alle medewerkers kunnen nu van de Google diensten in de cloud gebruikmaken en op afstand makkelijk bij al hun bestanden. ”

“Die Google-cloud is echt een uitkomst,” geeft van der Waals aan. “We kunnen nu altijd en overal voor onze klanten werken. De eerste stap voor ons is het gebruik van ‘Drive’, binnenkort gaan we volledig over. Met de handige apps voor iPhone, iPad en Android werkt dit supermobiel en optimaal!”

Volgende case>>