Aaldering ICT

VoIP: meer stabiliteit en betere connectie

DoubleDutch blij met flexibele telefonie-oplossing

Bij DoubleDutch, een startup die mobiele event-apps maakt, waren ze op zoek naar een flexibele telefonie-oplossing om de groei van hun organisatie te faciliteren. Aaldering ICT hielp ze aan een passende en stabiele VoIP-oplossing.

Double Dutch
Als toonaangevend leverancier van mobiele toepassingen voor evenementen, sales teams en andere werkgroepen, helpt DoubleDutch via hun cloud-gebaseerde en geo-sociale apps bedrijven een boost te geven aan hun productiviteit en het maximaliseren van betrokkenheid. Business Development Manager Pascal van Dalen legt uit hoe hun situatie was voordat zij VoIP gebruikten.

Skype en mobiel: storingen
“Bij contact met klanten is een stabiele telefonieverbinding erg belangrijk,” vertelt Pascal. “Voordat we via VoIP belden, waren we aangewezen op Skype en gebruikten we mobiele telefoonverbindingen. Met de nodige storingen en uitdagingen die daarbij horen.”

Stabiel en bluetooth
Sinds DoubleDutch van de VoIP-oplossing van Aaldering ICT gebruikmaakt, is er veel veranderd. “Er is stabiliteit en een veel betere connectie,” legt Pacal uit. “We hebben geen last meer van storingen, zoals voorheen. We hebben nu ook de mogelijkheid om bluetooth headsets te gebruiken, waardoor we handsfree kunnen bellen.”

Tevreden
Over de keus voor Aaldering ICT is Pascal zeer tevreden. “Aaldering ICT heeft altijd begrip gehad dat we een Startup zijn. Ze zijn altijd heel flexibel en meedenkend. Met deze schaalbare telefonie oplossing kunnen we bij ze groeien als bedrijf.”

Vorige case<< Volgende case>>