Aaldering ICT

ICT-partner bij Dos Medical

Aaldering ICT voorziet van advies, implementatie en beheer.

Dos Medical B.V. is afgelopen maand verhuisd van ’s Hertogenbosch naar Heteren. Directeur Jos Paasse zocht een ICT-partner die Dos Medical B.V. op hun nieuwe bedrijfslocatie op een professionele manier kon voorzien advies, implementatie en beheer. Zijn keuze viel al snel op Aaldering ICT.

Dos Medical
Dos Medical is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, import/export, marketing en verkoop van medische hulpmiddelen, met name gericht op KNO heelkunde en allergologie. Het bedrijf levert producten aan ziekenhuizen, zoals Rijnstate en Radboud UMC, en farmaceutische groothandels en apotheken. Hiernaast leveren zij via KNO-winkel.nl medische hulpmiddelen rechtstreeks aan mensen met KNO aandoeningen.

Probleemloos werken in de Cloud
Het bedrijf werkt al een geruime tijd met applicaties in de cloud. Om probleemloos met deze applicaties te kunnen werken is een goed werkend ICT-bedrijfsnetwerk noodzakelijk. Aaldering ICT heeft dit vraagstuk op een vakkundige manier ingevuld voor Dos Medical B.V. door gebruik te maken van professionele Cisco apparatuur.

SpeakUp Compass
Bij de verhuizing wilde Jos Paasse ook graag de volgende stap maken op het gebied van telefonie. Zijn wensen op dit gebied waren flexibiliteit, functionaliteit en eenvoud. Met SpeakUp Compass beschikken zij nu over een hosted telefonie oplossing, waarbij zijn wensen en eisen op telefoniegebied zijn ingevuld.

Een goed gevoel
Jos Paasse vertelt: “Aaldering ICT heeft ons vakkundig bijgestaan bij de voorbereidingen van onze netwerkinfrastructuur. Uiteindelijk heeft medewerker Neal de hardware piekfijn aangesloten. Vanuit Dos Medical B.V. en KNO-winkel.nl streven wij naar een professionele manier van werken, waarbij deskundigheid, gemaakte afspraken nakomen, vriendelijkheid en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Aaldering ICT heeft diezelfde mentaliteit en werkwijze. Mede daardoor had ik meteen vanaf het eerste contact een goed gevoel bij hen. Dat geldt voor alle mensen binnen Aaldering ICT, waar wij tot nu toe mee te maken hebben gehad.”

Jos Paasse is erg tevreden met Aaldering ICT als ICT-partner voor Dos Medical. ‘Zeker met Aaldering ICT contact opnemen als je ICT vraagstukken hebt.  Je zult blij verrast zijn over hun manier van samenwerken!’

Vorige case<< Volgende case>>