Aaldering ICT

Aaldering ICT wordt Breedband

Je weet misschien dat Breedband Arnhem, Breedband Nederland en Aaldering ICT al jaren naast elkaar bestonden. Omdat deze activiteiten steeds meer naar elkaar toe groeiden hebben we deze bedrijven vorig jaar gefuseerd tot één bedrijf: Breedband. Dit geeft ons een herkenbaar profiel als dienstverlener en werkgever. Bovendien is het voor klanten die bij twee of zelfs drie van onze zusterbedrijven klant waren overzichtelijker. Voor alle diensten is er bij Breedband administratief en organisatorisch één aanspreekpunt.

Breedband is een internet service provider die zich bezighoudt met internet & networking, managed services en clouddiensten. Wij geloven dat we het verschil kunnen maken door jouw bedrijf of organisatie op voorsprong te zetten met de beste ICT-dienstverlening. En dat doen we op een manier die ons past: snel, goed en leuk!

Breedband Arnhem, Breedband Nederland en Aaldering ICT zijn daarom nu één bedrijf: Breedband. Kort en krachtig, daar houden we van!

Binnenkort komt onze nieuwe website op www.breedband.nl

Mocht je vragen hebben over onze fusie, neem dan gerust contact met ons op via info@breedband.nl.

Vorig nieuwsbericht<<