Aaldering ICT

Aaldering ICT is NetApp Gold Partner

De juiste kennis en expertise van NetApp
NetApp Gold Partner

Aaldering ICT is per 1 mei 2016 NetApp Gold Partner. De Gold-partner status is voor klanten van Aaldering ICT een extra bevestiging dat zij hun Storage- en Cloud oplossingen onderbrengen bij een organisatie met bewezen deskundigheid rond NetApp-producten.

“Het is een groot compliment naar ons team en de werkwijze die Aaldering ICT heeft,” vertelt accountmananger Jan-Willem Derksen. “Onze relaties verwachten ook de juiste kennis en expertise en dat wordt met deze status nogmaals bevestigd.”

Vereisten voor Gold-partner status
De status van Gold-partner heeft vooral te maken met kennis en expertise. Aaldering ICT moet over de juiste specialisten en certificeringen beschikken. Deskundig zijn in het inrichten, installeren en beheren van complexe Storage- en Uitwijk- en Backup oplossingen. Ook telt de gegenereerde omzet mee met status. Dit onderstreept de groei die Aaldering ICT momenteel doormaakt en het vertrouwen dat steeds meer relaties in de diensten en werkwijze van Aaldering ICT hebben.

Over NetApp
NetApp creëert innovatieve producten, zoals opslagsystemen en software die klanten over de hele wereld helpt met opslaan, beheren, beschermen en om een van hun meest waardevolle bedrijfsmiddelen te behouden: hun gegevens. Het bedrijf wordt in de hele industrie erkend voor het voortdurend verleggen van de grenzen van de technologie van vandaag, zodat hun klanten nooit meer te kiezen tussen het besparen van geld en het verwerven van de mogelijkheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Bel 088 599 99 20
Benieuwd naar de oplossingen die NetApp voor uw bedrijf te bieden heeft? Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons contactformulier invullen of belt u naar Jan-Willem Derksen op telefoonnummer 088 599 99 20.

Vorig nieuwsbericht<< Volgend nieuwsbericht>>