Aaldering ICT

Beheer

Voorkomen is beter dan genezen. Bij All-Inclusive beheer van Aaldering ICT nemen wij de zorg voor uw ICT-omgeving uit handen. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat uw ICT-omgeving optimaal functioneert. Om dit te borgen is uw ICT-omgeving onze verantwoordelijkheid. U betaalt voor resultaat. ICT is daarmee ons gezamenlijk belang en onze gezamenlijke succesfactor.

Proactief regulier onderhoud
Het All-inclusive beheer is beschikbaar in twee varianten: SLA all-inclusive 8×5 en SLA all-inclusive 24×7. Op ons initiatief worden de onderdelen in uw ICT-omgeving door ons onderhouden. Hieronder vallen werkzaamheden als het bijwerken van het software naar de meeste recente versies en het uitvoeren van beveiligingsmaatregelen.

Monitoring, alarmering en storingen
Alle door ons beheerde onderdelen in uw ICT-omgeving worden opgenomen in onze monitoring systemen. Eventuele storingen of calamiteiten worden direct door gestuurd naar onze servicedesk en worden hier verholpen.

In de onderstaande tabel worden de All-inclusive beheervarianten overzichtelijk weergegeven.

Bent u benieuwd naar meer informatie over het beheer bij Aaldering ICT? Neem contact op via het nummer 088 599 99 99 of laat een bericht achter via het contactformulier.